ثبت برند در کشور ترکیه به شکل است؟

ثبت برند در ترکیه یکی از اقداماتی است که بسیاری از تاجرانی که در حوزه بین المللی قصد فعالیت دارند به آن نیاز دارند در ادامه مطلب بیشتر با کشور ترکیه و نحوه ثبت برند در آن کشور آشنا خواهیم شد
ثبت برند در کشور ترکیه به شکل است؟
کشور ترکیه، کشوری آشنا و محبوب برای بسیاری از ایرانیان هم در زمینه گردشگری و هم در زمینه اقتصادی است. کشور ترکیه طی سالیان اخیر با توجه به شرایط جغرافیای که بر آن حاکم است. پیشرفتهای شگرفی هم در زمینه اقتصاد و صنعتی و هم در زمینه گردشگری داشته است.
از دلایل پیشرفت بالای این کشور منطقه جغرافیای این کشور است که از شمال به دریای سیاه و از جنوب به دریای مدیترانه و از شرق و غرب به آسیا و اروپا متصل است و عملا تبدیل به شاهراه ترانزیتی در منطقه شده است. اقتصاد اصلی کشور ترکیه بر پایه گردشگری است ولی نباید فراموش کرد که این کشور در حوزه صنعت و همچنین کشاورزی پیشرفتهای بسیاری داشته است.
در این کشور به طور کلی چیزی حدود 35 درصد جمعیت 70 میلیون نفری کشور ترکیه را کشاورزان تشکیل میدهند که بسیاری از محصولاتشان نیز جزو محصولات صادراتی در این کشور است. ولی به غیر از کشاورزی کشور ترکیه فعالیت گسترده ای در حوزه گردشگری دارد. گردشگری تا حدی به اقتصاد این کشور کمک میکند که طی سالیان اخیر این کشور را تبدیل به 10 کشور پرگردشگر در جهان کرده است.
تمام نکات و موضوعاتی که به آن پرداختیم باعث این موضوع میشود که افراد زیادی از سراسر دنیا به خصوص کشور ما ایران علاقمند به سرمایه گذاری و ثبت برند خود در این کشور باشند. پس در ادامه با ما همراه باشید برای کسب اطلاعاتی در رابطه با ثبت برد در کشور ترکیه
ثبت برند در ترکیه
طی سالیان اخیر بسیاری از تاجران علاقمند به ثبت برند تجاری خود در کشور ترکیه شدهاند. و این امر همواره در این کشور در سالهای اخیر رو به افزایش بوده است.پس نمیتوان کیفیت بالای کار تجاری در این کشور را زیر سوال برد که این کشور جزو سه بازار زنده، بزرگ و حیاتی جهان یعنی اروپا، آسیا و خاورمیانه را به یکدیگر متصل میکند.
اما برای ثبت برند در ترکیه باید توجه داشت که ابتدا برند شما باید در داخل کشور ثبت شود، سپس برای اخذ کارت بازرگانی اقدامات لازم را انجام دهید.
چرا ثبت برند؟
ثبت برند مزایای بسیار خوب و کارآمدی را دارا میباشد ولی دو دلیل مهم باعث پررنگتر شدن این عمل میشود.
اول آنکه ثبت برند باعث جلوگیری کردن از سواستفاده متقلبان میشود و دوم آنکه از عرضه کالاها و محصولات مشابه توسط اشخاص ثالث تحت علائم تجاری که با حیله متشابه علائم تجاری دیگران هستند جلوگیری به عمل آید.
مدارک لازم ثبت برند در ترکیه
مدارک لازم برای ثبت برند در ترکیه به دو دسته تقسیم بندی میشود:
ثبت برند در ترکیه برای اشخاص حقیقی
• کپی پاسپورت به همراه ترجمه آن
• کپی برند ثبت شده در ایران در صورت وجود
ثبت برند در ترکیه برای اشخاص حقوقی
• کپی برند ثبت شده در ایران در صورت وجود
• کپی پاسپورت مدیرعامل
• آگهی آخرین تغییرات بعلاوه روزنامه ترجمه شده
• آگهی تاسیس بعلاوه روزنامه ترجمه شده
مزایای ثبت برند در ترکیه
سازمان مالکیت صنعتی کشور ترکیه از برند اشخاص حقیقی و حقوقی که مقیم ترکیه هستند و یا موسساتی که در قلمرو ترکیه ثبت شده اند و در نهایت افرادیکه دارای حقوق از نظر عهدنامه پاریس برن هستند بصورت حقوقی حمایت میکند و اجازه کپیبرداری از برند این افراد را به هیچکسی نمیدهند.
در ادامه برای ثبت برند در ترکیه لازم است درمورد ثبت برند یا علائم تجاری بصورت بین الملل مطالبی را عنوان کنیم.
ثبت بینامللی برند(سیستم مادرید)
شاید شماهم ثبت بینالملل را شنیده باشید.ما در اینجا به شما میگوییم ثبت بینالملل چیست و چگونه انجام میشود.
ثبت بینالملل به این معناست که شما میتوانید برند خود را در کشورهای عضو عهدنامه مادرید با پرداخت هزینههای قانونی و مصوب در هر کشور بصورت جداگانه اقدام به ثبت نمود.
لازم به ذکر میباشد ایران به همراه هشتاد و چهار کشور دیگر جهان عضو این عهدنامه میباشند.درهمین راستا جهت ثبت بینالمللی اخذ تصدیق در ایران الزامی میباشد.
باید بدانیم که هر برند ثبت شده در ایران قابلیت ثبت در سیستم مادرید را دارا میباشد.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت بینالمللی برند تجاری(سیستم مادرید)
• ارائه معرفینامه بر روی سربرگ شرکت همراه با امضای مدیران و دارندگان حق امضا و مهر شرکت برای اشخاص حقوقی و در صورت مراجعه وکیل رسمی ارائه، ارائه وکالتنامه دادگستری.
• ارائه کپی مصدق شناسنامه و کارت ملی مدیران و دارندگان حق امضای شرکت و روزنامه تاسیس و آخرین نغییرات شرکت برای اشخاص حقوقی و ارائه کپی مصدق شناسنامه و کارت ملی برای اشخاص حقیقی و در صورت مراجعه به وکیل رسمی، ارائه وکالتنامه دادگستری
• ارائه اظهارنامه یا اصل گواهی ثبت برند تجاری در ایران جهت رویت و کپی آن جهت ضبط در پرونده یا ارائه کپی مصدق گواهی ثبت برند تجاری
• تکمیل فرم مخصوص لاتین
• ارائه برگ محاسبه هزینهها
• رسید مربوط به پرداخت هزینه بررسی اظهارنامه ثبت بینالمللی
با تشکر از همراهی شما عزیزان برای مطالعه این مقاله تا انتهای آن در پایان باید به این نکته اشاره کنیم با توجه به تفاوت زبان در دو کشور ایران و ترکیه و همچنین تفاوتهایی که در روند اداری و بروکراسی اداری دو کشور وجود دارد به شما عزیزان پیشنهاد میکنیم با مشاوره گرفتن از کارشناسان تخصصی دفتر ثبت ملل در صرف زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید.