مراحل ثبت شرکت | راهنما گام به گام ثبت شرکت 1401

راهنما گام به گام ثبت شرکت

پاسخ های داده شده به سوالات متداول ثبت شرکت، می تواند اطلاعات دقیق تر و جزئی تری نسبت به راهنما گام به گام ثبت شرکت، برای موسسان شرکت های نوبنیاد فراهم آورد. جواب این سوالات، برگرفته از دغدغه های اصلی موسسین است و بسیاری از سردرگمی ها و ابهامات آن ها را، رفع می نماید.

دیگر نوشته های مربوط به ثبت شرکت نوشته شده در 25 اردیبهشت 1399

انجام دادن درست تمامی مراحل ثبت شرکت باعث می شود تا کسب و کار های مختلف بتوانند از مهم ترین مزیت های این کار یعنی اعتبار بخشیدن به کسب و کار و همچنین شرکت در مناقصه ها ومزایده ها و در برخی از موارد معافیت های مالیاتی (مخصوص مناطق آزاد) استفاده نموده و این موضوع می تواند سود و درآمد چند برابری برای آن ها به همراه داشته باشد.

برای ثبت شرکت ابتدا باید شرکایی که قصد تاسیس شرکت را دارند، به اقتضای موضوع فعالیتی که برای شرکت در نظر دارند و همچنین میزان مسئولیتی که حاضر به تقبل هستند، نوع شرکت را انتخاب و نسبت به طی مراحل آن مبادرت ورزند.

مبنایی‌ترین کارکرد شرکت تقسیم مسئولیت در قالب یک شخصیت حقوقی است، بنابراین تحقیق در مورد انواع شرکت‌ها که هرکدام سطح خاصی از مسئولیت را برای گردانندگان و شرکای شرکت در پی دارند، ضروری است؛ علاوه بر این موضوع فعالیت پیش بینی شده برای شرکت در تعیین نوع آن موثر است چرا که در مواردی نوع اشتغال شرکت سطح خاص از مسئولیت شرکا را اقتضا می‌کند و از همین روست که مجوز برخی از فعالیت‌های خاص صرفاً به نوع مشخصی از شرکت‌ها اعطا می‌شود. با این وصف آشنایی با انواع شرکت‌ها و مراحل ثبت شرکت پیش از هر اقدامی برای ثبت شرکت ضرورت دارد.

انواع ثبت شرکت کدامند؟

شرکت برای کمک به افراد و اشخاص برای رسیدن هرچه زودتر به اهدافشان، تاسیس می گردد. ثبت شرکت فوری و ارزان ازجهت رسمیت بخشیدن سریع به شرکت حائز اهمیت می‌باشد.

شرکت‌های مدنی شرکت‌هایی هستند که برای انجام یک عملیت مشخص و مشترک به وجود آمده اند و می‌توانند در زمینه‌های مختلف کسب و کار یا پیشه وری فعالیت کنند. هر یک از اعضاء این شرکت‌ها، در سود و زیان فعالیت شرکت به یک میزان سهیم هستند و کسی بیشتر یا کمتر سودی نمی برد یا ضرری نمی بیند.

شرکت های مدنی دو زیر گروه دارند:

  • شرکت‌های انتفاعی
  • شرکت‌های غیرانتفاعی

شرکت‌های تجاری شرکت هایی هستند که برای انجام عملیات بازرگانی و مالی در قرارد های کاملا رسمی که بین دو یا چند نفر با تعیین میزان سرمایه، میزان سود بری و تعیین حدود مسئولیت‌ها تنظیم می شود، تأسیس می گردند.

مراحل ثبت شرکت

انواع شرکت های تجاری هشت زیرگروه دارند:

در مراحل ثبت شرکت شما باید یک نوع شرکت مناسب را با توجه به کسب و کار خود و البته سرمایه و هزینه اولیه انتخاب نمایید. با توجه به استقبال عموم سازمان ها از ثبت شرکت به صورت مسئولیت محدود و سهامی خاص شما نیز می توانید در ابتدای راه شرکت و کسب و کار خود را با رعایت تمامی مراحل و شرایط به یکی از این دو صورت ثبت نمایید.

مزایای ثبت قانونی شرکت ها

1.      ثبت و راه اندازی شرکت به حداقل 2 تا 3 نفر شریک نیاز دارد و این به معتی تقسیم مسئولیت و هزینه ها میان شرکا می باشد که در ابتدای راه ثبت شرکت می تواند گزینه خوبی برای رشد و پیشرفت در کسب و کار باشد. وقتی یک نفر فرد حقیقی بخواهد فعالیتی را انجام دهد از بستن قرار داد تا انجام پروژه و مراحل مالی و مدیریت و … همه به عهده خود او می باشد در حالی که شرکت های حتی کوچک با تقسیم این فعالیت ها بین شرکا و همکاران می توانند فعالیت بیشتری در کار داشته باشند و تمرکز بیشتری بر روی حوزه مورد فعالیت خود به کار ببرند.

2.      شرکت ها همچنین مورد حمایت زیاد دولت می باشند و همین موضوع باعث می شود که از خدمات شرکت های ثبت شده که دولت پیش بینی نموده است بیشتر برخوردار شوید. خدماتی مانند خدمات وام و مالی، حمایت های حقوقی و قانونی و … همه فقط مخصوص افراد حقوقی می باشد. وقتی شما به این حمایت ها دلخوش باشید قطعا با اطمینان بیشتری فعالیت های شرکت را ادامه داده و به این حمایت ها دلگرم خواهید بود و امنیت شغلی بیشتر برای خود و همراهانتان خواهید داشت.

3.      همچنین تقسیم فعالیت و مسئولیت در شرکت ها باعث می شود که در صورت ضرر و زیان همه این ضرر ها متوجه یک نفر نباشد. هرچند سود حاصله در فعالیت های حقوقی بین چند نفر تقسیم می شود ولی ضرر و زیان نیز به همین میزان تقسیم خواهد شد. ضمن اینکه توانایی افراد برای انجام پرژه های معمولا به حدی است که جلوی ضرر و زیان در اغلب موراد گرفته می شود.

انتخاب نام مناسب در مراحل ثبت شرکت

یکی از مهم ترین مواردی که باید در مراحل ثبت شرکت در نظر داشته باشید، انتخاب نام مناسب برای کسب و کار و شرایط شما می باشد. نام مناسب برای شرکت علاوه بر اینکه تمامی شرایط انتخاب نام شرکت در سال جدید را باید داشته باشد، به این نکته هم توجه بسیار زیادی نماید که در آینده بتواند ارزش کسب و کار را بالا ببرد و از نظر تبلیغات و مارکینگ به رشد و توسعه بهتر مجموعه کمک کند.

در روند و مراحل ثبت شرکت شما نیاز دارید تا 5 اسم مختلف را برای شرکت خود با توجه به شرایط مختلفی که برای نام شرکت در نظر گرفته شده است در اولویت های 5 گانه بنویسد تا در صورتی که اولویت اول شما مورد قبول قرار نگرفت، بتوانید شرکت خود را دیگر اسامی پیشنهادی به ثبت برسانید.

مشکلی که برای برخی از سازمان ها به وجود می آید این است که شرکت ها از نام های انتخابی مورد نظر استفاده نکرده و نام آن ها مورد قبول قرار نمی گیرد. همین مسئله باعث می شود تا عملیات ثبت شرکت به تاخیر بیوفتد.

راهنمای ثبت

مراحل ثبت شرکت بعد از تایید نام

بعد از تایید نام شما که در ۵ الویت مختلف باید مشخص شود،  مراحل دیگری را پیش رو دارید تا بتوانید شرکت خود را به صورت کاملا رسمی به ثبت برسانید. در صورتی که قصد داشته باشید شرکت خود را به صورت مسئولیت محدود به ثبت برسانید باید در مرحله بعدی مدارک مورد نیاز را با توجه به شرایطی که برای ثبت این شرکت در نظر گرفته شده است ارائه نمایید.

مراحل ثبت شرکت حقوقی

شرکت و موسسات حقوقی که در زمینه دعاوی حقوقی و یا انجام امور ثبتی فعالیت می کنند، نیز دارای شرایط و مراحل خاصی برای ثبت شدن هستند. با توجه به اینکه ثبت ملل به عنوان یک موسسه حقوقی فعالیت می کند، می توانید با تجربه و دانشی که کارشناسان این موسسه دارند، به راحتی و با هزینه بسیار مناسب، شرکت و کسب و کار خود را به ثبت برسانید.

شزکت های حقوقی نیز از نظر انواع می توانند در قالب های مختلفی به ثبت برسند که از جمله مهم ترین آن ها می توان به مسئولیت محدود و سهامی خاص اشاره نمود.

نکته مهم در مورد شرکت های حقوقی، شرط استفاده از مدرک تحصیلی برای کسب مجوز و ثبت موسسه و شرکت می باشد.

در صورتی که دارای مدرک تحصیلی مرتبط نباشید، باید حداقل شرایط لازم برای سابقه و بیمه مرتبط در این زمینه با توجه به دستوالعمل ها را داشته باشید.

به صورت کلی شرکت ها و موسسات حقوقی برای ثبت شدن نیاز به شرایط خاص تری دارند که باید حتما برای اجرای مراحل ثبت آن ها با کارشناسان و افراد متخصص و با تجربه صحبت کنید.

مراحل ثبت شرکت خصوصی

خصوصی سازی شرکت ها در چند سال گذشته مورد توجه بسیار زیاد قرار گرفته است. شرکت خصوصی نوع خاصی از انواع شرکت ها نیست و اگر قصد داشته باشید یک شرکت را به صورت خصوصی به ثبت برسانید، باید آن را در قالب های معمولی که وجود دارند، به ثبت برسانید.

شرکت خصوصی در مراحل مختلف می تواند با توجه به شرایط در قالب شرکت های سهامی، مسئولیت محدود، تعاونی، تضامنی و … به ثبت برسد.

برای ثبت این نوع از شرکت ها نیاز دارید تا مراحل خاصی را به صورت دقیق و قانونی انجام دهید. برای ارائه مدارک نیز باید این گزینه را در نظر داشته باشید که هر کدام از انواع شرکت های خصوصی قابل ثبت، دارای مدارک خاصی هستند. در مقالات مختلف به صورت کامل تمامی مدارک مورد نیاز هر کدام از شرکت های خصوصی را مورد بررسی قرار داده ایم.

به صورت کلی می توان گفت که برای ثبت شرکت های خصوصی در ایران باید مراحل زیر را طی کنید.

·         تهیه مدارک احراز هویت و گواهی عدم سوء‌پیشینه برای اعضای شرکت

·         مراجعه به سامانه اداره ثبت شرکت‌ها و تکمیل اطلاعات و تعیین نام شرکت

·         ارسال فرم درخواست انجام مراحل ثبت شرکت خصوصی (اطلاعاتی نظیر نام شرکت، نوع فعالیت، میزان سرمایه، سهام، سمت اعضا، مرکز اصلی و ...)

·         پس از پذیرش اینترنتی باید اساس‌نامه و شراکت‌نامه به سازمان ثبت شرکت‌ها ارسال شود.

·         بارکد پستی مدارک ارسال شده باید در سامانه سازمان ثبت شرکت‌ها وارد شود.

·         پس از بررسی مدارک توسط کارشناسان اداره ثبت شرکت‌ها، آگهی ثبت شرکت صادر می‌شود که باید در یک روزنامه رسمی منتشر شود.

مراحل ثبت شرکت تولیدی

ثبت شرکت های تولیدی هم به عنوان یکی از مهم ترین موضعات فعالیتی در بستر شرکت ها و کسب و کار ها می تواند مزیت های بسیار زیادی را به همراه داشته باشد.

شرکت های تولیدی بسیار زیادی در سراسر کشور در زمینه های مختلف تولید کیف و کفش، تجهیزات پزشکی، لباس، مواد غذایی و … فعالیت می کنند که می توانند با ثبت شرکت و کسب و کار خود به صورت قانونی، اعتبار بیشتری در بین مردم و حتی دیگر کسب و کار ها به دست بیاورند.

مراحل ثبت شرکت مسئولیت محدود

برای ثبت کردن شرکت با مسئولیت محدود ابتدا باید یک نام مناسب را برای شرکت و کسب و کار خود انتخاب کنید. دقت کنید که این نام نباید شبیه به نام های ثبت شده قبلی برای شرکت ها و کسب و کار های رسمی قبلی باشد. در کنار این موضوع باید در انتخاب نام شرکت نگاهی به ارتباط نام مورد نظر با کسب و کار و همچنین تبلیغات در آینده داشته باشید. زیرا هر چقدر نام شرکت شما به درستی ارتباط بهتری با کسب و کار شما برقرار نماید و در ذهن مخاطبین بیشتر باقی بماند، می تواند سودآوری بیشتری برای شما به همراه داشته باشد.

بعد از انتخاب نام شرکت باید تمامی مدارک ثبت شرکت مسئولیت محدود را نیز آماده کرده و آن ها را به مراجع ثبت کننده شرکت تحویل دهید. در نظر داشته باشید برای کاهش هزینه ها و همچنین جلوگیری از اتلاف زمان و البته مشاوره رایگان برای انتخاب یک نام مناسب، بهتر است مراحل ثبت شرکت مسئولیت محدود را با هماهنگی مشاوران و کارشناسان خبره در این زمینه انجام دهید.

ثبت شرکت مسئولیت محدود به دلیل انتخاب فقط یک شریک و همچنین توانایی تغییر در اعضا بدون محدودیت و البته بدون نیاز به پرداخت سرمایه اولیه، مراحل ثبتی بسیار آسان تری نسبت به دیگر انواع شرکت ها دارد و همین موضوع باعث استقبال کاربران از این نوع ثبت شرکت شده است.

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

اگر قصد دارید شرکت شما جنبه رسمی تر داشته باشد و با شرکای بیشتری اقدام به ثبت شرکت قانونی خود نمایید، باید به سراغ استفاده از مزیت های ثبت شرکت به صورت سهامی خاص بروید و مراحل مورد نظر برای ثبت کردن شرکت به این صورت را انجام دهید.

برای ثبت کردن شرکت سهامی خاص باید الزاما حداقل ۵ نفر عضو را برای شرکت خود به اداره ثبت شرکتها معرفی کنید. سه نفر به عنوان سهامدار اصلی و یک نفر به عنوان عضو علی البدل و یک نفر نیز به عنوان بازرس اصلی در بین ۵ نفر باید حضور داشته باشند.
در مورد سرمایه نیز اگر یک میزان سرمایه خاصی را به اداره ثبت اعلام کنید باید ۳۵ درصد از آن سرمایه را به حساب شرکتی که قرار است ثبت کنید واریز کرده و رسید آن را به اداره ثبت تحویل دهید.
در مورد تغییر اعضا و تغییرات شرکت نیز محدودیت‌هایی وجود دارد و مانند شرکت مسئولیت محدود دست شما برای تغییر آن ها باز نیست و حداقل ۲ سال باید برای تغییر یک مدیری که منصوب شده است زمان طی کنید تا در جلسه های مجمع عمومی مدیران را تمدید یا مدیر جدیدی را به جای آنها اعلام کنید.

در مراحل ثبت شرکت سهامی خاص لازم است تا مدارک مورد نیاز را به مراجع ثبت شرکت تحویل دهید.

مراحل ثبت شرکت پیمانکاری

برای اینکه بتوانیم شرکت‌ پیمانکاری خود را به ثبت برسانید باید از طریق سامانه های قرار داده شده ابتدا اظهارنامه مربوطه ثبت شرکت را پر کرده و درخواست مربوطه را ارسال کنید تا پس از تایید آن بتوانید مدارک و تمامی مراحلی که برای پرداخت روزنامه رسمی در دو مرحله و همچنین اطلاعاتی که شما داده می شود را در طول تشکیل پرونده ها انجام بدهید.

طولانی بودن این روند در بسیاری از موارد و طاقت فرسا بودن کارهای اداری باعث می شود تا تیم حقوقی ثبت ملل تمامی امور مربوط به ثبت شرکت پیمانکاری را برای شما انجام دهد و شما بتوانید با همکاری یک تیم حقوقی کاملا متخصص که سابقه شرکت معتبری در ایران را دارند به راحتی تمامی امور مربوط به ثبت شرکت پیمانکاری را انجام دهید.

در طول مراحل ثبت شرکت پیمانکاری شما می توانید به راحتی با تیم حقوقی ثبت ملل از طریق سامانه آنلاین و همچنین چت آنلاین واتساپ در ارتباط بوده و از تمامی مراحل ثبت شرکت به صورت کاملا آنلاین مطلع شوید.

مدت زمان اجرای مراحل ثبت شرکت

یکی دیگر از دغدغه های مهمی که در مراحل ثبت شرکت برای اکثر شرکت ها و سازمان ها به وجود می آید، این است که مدت زمان ثبت کردن یک شرکت به صورت قانونی از ابتدا تا انتها و چاپ آگهی در روزنامه رسمی چقدر است؟

برای پاسخ به این سوال باید گفت که اگر تمامی مراحل ثبت شرکت را به درستی اجرا کرده باشید و با انتخاب یک نام  مناسب و استعلام نام شرکت های ثبت شده، تمامی شرایط آن را به درستی در نظر گرفته باشید، قطعاً عملیات ثبت شرکت شما در سریع ترین زمان ممکن با ارائه مدارک مورد نیاز انجام می شود. به صورت عادی برای ثبت شرکت مسئولیت محدود و سهامی خاص مدت زمانی بین 14 تا 30 روز در نظر گرفته شده است.

اما اگر قبل از انجام امور ثبتی خود با کارشناسان متخصص در این زمینه مشورت نکرده باشید، ممکن است در مراحل ثبت شرکت با مشکلاتی رو به رو شده و همین موضوع باعث رد شدن مدارک شما و یا رد شدن اسم شرکت شما شود که می تواند علاوه بر طولانی کردن مراحل ثبت، باعث افزایش هزینه های شما نیز شود.

سوالات متداول

چندی از سوالات متداول ثبت شرکت

اکنون به مرور و پاسخ دهی برخی سوالات متداول برای مراحل ثبت شرکت، می پردازیم.

آیا ثبت شرکت شرایط سنی دارد؟

در خصوص شرایط سنی ثبت شرکت باید بگوییم، از آنجا که این یک مقوله قانونی و حقوقی است، طبق آنچه در مورد یک شخص حقیقی که دارای مجوز انجام اختیارات قانونی و مالی است، بیان شده است، سن 18 سال، حداقل سن قانونی برای انجام امور حقوقی مستقل بوده و این شامل ثبت شرکت نیز می باشد. در عقد و قراردادهای شرکت نیز، مانند تمام قراردادهای قانونی، ملزوم به رعایت کلیه شرایط عمومی مربوط به معامله و عقود رسمی است. حداقل سن هجده سال، صحت و سلامت عقلی، اهلیت، قصد و رضایت فرد از جمله این شرایط عمومی برای احراز صلاحیت افرادی است که برای ثبت شرکت و به عنوان هیئت مدیره و سهامداران، معرفی شده اند. 


برای ثبت شرکت به چه میزان سرمایه نیاز است؟

در مورد سرمایه اولیه برای تاسیس شرکت، باید گفت که حداقل سرمایه برای ثبت شرکت بر اساس نوع شرکت، متفاوت است. مثلا برای شرکت های سهامی خاص به حداقل سرمایه اولیه به مقدار صد هزار تومان ( یک میلیون ریال ) نیاز دارد، و برخی شرکت ها نیز برای ثبت نیازی به حداقل سرمایه اولیه ندارند مثلا شرکت نسبی و یا شرکت تعاونی، برای ثبت، سقف مشخصی برای حداقل سرمایه اولیه ندارد. یا مثلا سرمایه اولیه برای ثبت شرکت با سهامی عام نباید از پانصد هزار تومان کمتر باشد. شرکت با سرمایه محدود نیازی به مقدار مشخص سرمایه اولیه ندارد. شرکت های تضامنی، مختلط سهامی و غیر سهامی نیز به سرمایه اولیه مشخصی نیاز ندارند و تنها سرمایه لازم برای راه اندازی امکانات اولیه آن ها، به هر میزان که نیاز باشد طبق سهم و صلاحدید شرکا، کافی است.  


آیا می توان آدرس منزل را جهت ثبت شرکت استفاده نمود؟

یکی از قوانین ثبت شرکت ها این است که شرکت مد نظر حتما باید در مکانی با آدرس مشخص، ثبت شود. البته در ابتدای کار هنگام ثبت شرکت می توان از آدرس منزل مسکونی استفاده نمود و حتی کار را آغاز کرد، اما در زمان تشکیل پرونده، باید یک آدرس تجاری برای مکان شرکت، معرفی کرد. البته لازم به ذکر است که این آدرس می تواند یک ملک اجاره ای و یا یک دفتر کار کوچک باشد.


روزنامه رسمی و روزنامه کثیر الانتشار چیست؟

چاپ در روزنامه های رسمی و روزنامه های کثیرالانتشار یکی از مراحل ثبت شرکت است. اما لازم به ذکر است که روزنامه رسمی با روزنامه کثیرالانتشار فرق دارد.

روزنامه رسمی یک شرکت سهامی تحت نظارت و تایید قوه قضاییه بوده و تعریف حقوقی مشخصی دارد. اما روزنامه کثیر الانتشار، تمام روزنامه های معروف و با تیراژ بالای کشور است که برای مردم شناخته شده بوده و آگهی شروع به کار شرکت ها و دعوت نامه های عمومی در آن چاپ می شود تا به اطلاع عموم برسد.

البته اگر آگهی های مربوط به موارد حقوقی و خاص شرکت، مانند مسائل مربوط به مدیر عامل و هیئت مدیره باشد، باید در روزنامه رسمی، چاپ شود. 


اگر یکی از شرکا فوت کند چه اتفاقی برای شرکت و سهام او در شرکت می افتد؟

در صورتی که پس از ثبت شرکت، یکی از شرکا فوت کند، تاثیری در فعالیت و ادامه روند کار های شرکت ندارد. در مورد شرکت های تعاونی و یا شرکت های سهامی عام که سهام داران به تعداد زیاد هستند، سهام او به ورثه اش منتقل شده و طبق قواعد ارث و میراث، میان آن ها تقسیم می گردد. علاوه بر سهام، در صورتی که یکی از اشخاص هیئت مدیره و شرکای اصلی باشد، تمام حق و حقوق و مسئولیت های او مانند حق امضا و نیز به همراه سهامش و به قائم مقام متوفی تعلق می گیرد.


آیا مدیران شرکت های با مسئولیت محدود باید از بین شرکا انتخاب شوند؟

در مورد شرکت های با مسئولیت محدود که با شرکای یک یا چند نفر با تقسیم وظایف و مسئولیت پرداخت های قروض و سایر امور شرکت به میزان سهام هر فرد، شکل می گیرد، باید گفت که مدیران آن می توانند از شرکا باشند یا نباشند و برای زمان محدود یا نامحدود مدیریت را به عهده گیرند. لازم به ذکر است مدیر برای شرکت های با مسئولیت محدود باید حداقل یک نفر باشد و فرقی ندارد این مدیر موظف یا غیر موظف باشد.


آیا بدون حضور یا رضایت یکی از سهامداران می توان تصمیمی برای شرکت گرفت؟

سهام داران شرکت ها، بقدر سهامی که دارند، سود می برند و به همین میزان نیز، در ضرر و زیان و سایر مسئولیت های شرکت شریک هستند. علاوه بر این یکی از حقوق مهمی که به مدیران و سهام داران، تعلق می گیرد، حق رای و شراکت در تصمیمات هیئت مدیره است. حق رای و میزان تاثیر نظر سهام داران در امور و تصمیم گیری های شرکت به اندازه سهامی که دارند می باشد. بنابراین اگر سهام یکی از سهام داران از مجموع سهم های دیگر شرکا بیشتر باشد، نظر او و حضور و رضایتش برای تصمیم گیری ها ضرورت می یابد اما اگر این گونه نباشد، تاثیر رای و نظر او به قدر سهامش موثر خواهد بود.


کدام شرکت را برای ثبت انتخاب کنیم؟

برای تعیین نوع شرکت، باید با آگاهی از شرایط و محدوده مسئولیت های هر یک از انواع شرکت ها و نیز بر اساس شرایط و امکانات خویش و اهداف و برنامه هایی که از تاسیس و ثبت شرکت، در نظر داریم، گزینه مناسب را انتخاب نماییم. 

تعداد شرکا، وجه اولیه جهات حداقل سرمایه و ... از جمله عواملی هستند که برای انتخاب نوع شرکتی که ثبت می کنیم باید در نظر بگیریم.

برای مثال با توجه به اینکه برای ثبت شرکت سهامی خاص، تعداد وجود سه تا پنج نفر شریک، الزامی بوده و تامین تمام هزینه های شرکت به عهده موسسان آن است و حداقل سرمایه لازم، 500 هزار تومان است، به همین دلیل ثبت این نوع شرکت نسبت به بقیه انواع شرکت، سخت تر می باشد. اما شرکت با سرمایه محدود برای تاسیس و ثبت یک شرکتی که با شراکت میان دو نفر با سرمایه اولیه محدود تاسیس می شود و مسئولیت هر یک از شرکا به میزان سرمایه اولیه اش می باشد، یکی از بهترین و سهل ترین انواع شرکت ها برای شروع کار های نوپا در قوانین ثبت شرکت است.

 ⚖ موسسه ثبت ملل، تخصصی ترین مرکز ثبت شرکت، ثبت برند در ایران

مشاوره رایگان:     45403-021

این مطلب در تاریخ 25 اردیبهشت 99 نوشته و در تاریخ 25 مهر 1401 ویرایش گردید.

موسسه ثبت ملل

ثبت ملل
مشاوره تلفنی با مشاورین
021-45403